diumenge, 11 d’abril del 2010

sense paraules


11 comentaris:

PACO ha dit...

ME ABURRRROOOOOOOOOOOOOOO

PACO ha dit...

Li pegarem el rapaso al toni46 i este blog sa quedat mut!!! ale pues

Saoro ha dit...

Jo tan sols vaig veure 10 minuts de partit, Paco. Ara el futbol ha passat a la història; ara és el CICLISME l'esport "reial".

Podries ficar alguna foto de Cancellara guanyant el Tour de Flandes el diumenge de Pasqua o la Paris-Robueaux aquest diumenge passat; qué "màquina" el tio... o, baixant a la terra... unes fotos de los "muchachos" fent BTT a Xaló.

toni alfatara ha dit...

xeeee, saoro, tens raó..... pero quí es cancellara eixe???????

hui per hui, el barça és intractable. aixó és un fet.

pero el millor dels pitjors és el valencia, eh¡¡¡
jejeje

PACO ha dit...

Toni te rao , obrim debat a este blog que aquell ja esta be...

Confirmats : Toni, Carles, Saoro, Pepe i jo falta convencer a Frank.

LLoc : baratet que si tenim que anar a totes les sopaes!! pero el que decidiu esta be.

Vehicle: TAXIIIIII!!!! sisiiiiiii

Au a xicons

Saoro ha dit...

La temàtica d'aquest apartat del blog ha anat "evolucionant". Això s'anomena metamorfòsi... i aixó sembla que en nosaltres també té efectes; del Madrid-Barça s'ha passat al ciclisme, i del ciclisme a la 1ª fase de los "encuentros en la tercera fase".

Toni46, posa data per al sopar amb el rector o sacerdot que té que fer-hi el casament; és molt important. A la teva confirmació cristiana ja no poguerem dialogar amb ell sobre coses metafísiques i teologia (no, si jo anava per a rector).

Per al PRÒLEG de la 1ª FASE de "los encuentros en la tercera fase", em pareix be anar a sopar al Mosset (amb TAXI, per supost) i després al Trifàsic, Paddy, Zemsa... i tal i tal. De totes formes, tant "machuchos" estem que ja no aguantarem molt; al segón gintonic (vora les 2:30 h.), cap a casa... o pot ser no?

De totes formes, que Toni "el de Leopoldo" propose en ferm un lloc. Una bona opció pot ser també sopar al Restaurant Prado.

PACO ha dit...

Saoro eres un crac , el meu idol!!!! pero falta un pub per nombrar , el tragallum!!!

al Valero tambe estaria be, aneu digent:)

Carles ha dit...

Jo continuare excrivint a l´altre Blog, este no m´agrada, perque una cosa es parlar de les virtuts del Barça, i no sere jo qui el menyspreu, pero en les fotes pareix mes una burla del Madrid, i com a l´unic participant del blog aficionat al Madrid continuare amb l´altre Blog tal i com estava fent.

PACO ha dit...

Carles les fotos nos son cap de burla ni pensant amb ningu les vaig posar perque en va donar la ganaaaa jejeje, pero es la realitat jejeje ningu a dit que no poseu del madrizzzz o del valencia

PACO ha dit...

MARCA, AS, TVE, TELE5, ANTENA3, LA SEXTA, CUATRO I TOTA ESPANYA ESTAN CONTENTS!!!! i damunt al final guanyara la lliga el Madrid , hay que joderse

PACO ha dit...

MARCA, AS, TVE, TELE5, ANTENA3, LA SEXTA, CUATRO , CRISTIANO RONALDO, GUTY, ROBBEN , VANGAL, I TOTA ESPANYA ESTAN CONTENTS!!!! i damunt al final guanyara la lliga el Madrid , hay que joderse.
UN MADRIZZ DE HISTORIA CAMPIO DE LLIGA