dissabte, 2 de maig del 2009

hay els meus tonis!!!


foto del sopar de pinosol .-

on anem de despedida??????????

80 comentaris:

Gabriel ha dit...

Hola a tots,

Dissabte 23 de maig. Si esteu tots d'acord, vingueu a Alacant.

- Sopada al Coliseo (pizzeria de la despedida de Garrido) o al Bruno (la de Pepe).

- Després eixim pel Barrio, on hi ha alguns pubs com la famosa Biblioteca que, com alguns sabeu, no admeten menors de 21 anys. I fins les 4 del matí, que és quan xapen. A partir d'ahí, i fins les 6-7 del matí, hi ha dues opcions que, si bé no conec, m'han recomanat:

* Àfters del centre d'Alacant, prop del Barrio ("37 Grados", que és al costat del Teatre Principal, una mica "xic" -m'han dit-; o "Clan Cabaret", en l'anomenada "Ruta de la madera").

* Zona del Golf de St. Joan, que m'han assegurat que aquest dissabte passat estava prou ambientada. Javi tenia ganes d'anar a fer-se una "guanapela"...

(Carlos, què t'ha dit la cosina Carol sobre el tema de marxa?).

JOANFE ha dit...

per mi perfecte, pero podrieu mirar algun altre lloc per sopar que no siga pizzeria, nose mes rollo tapes o algo diferent nose, entonces no mire res de valencia??

JOANFE ha dit...

ja no queda cap Toni sense compromis... jejeje

JOANFE ha dit...

toni no val a llegir.... ehh penseu lo de la broma a vore que fem.

Carlos ha dit...

Hola xicots:

Vaig estar comentant el tema amb la meua cosina d´Alcant. Ella em va dir mes o menys el que diu Gabriel.

Comentava d´eixir primer per uns pubs que estan al final de la rambla ( no se si serán el que diu Gabriel o uns altres). Y despres anar al Clan Cabaret o a Confeti (crec que en va dir este nom), que tanquen molt mes tard.

Al Camp de golf de San Joan en va dir que era mes tranquilet, i per una volta que eixin jo no tinc ganes de tranquilitat.

Lo de sopar em dona un poc igual, l´important es que puguem divertir-nos i beure prou.

Anar a Valencia es tambe una bona posibilitat, per allí tambe tener que haver discoteques i bons llocs de festa. Jo crec que si seria interesant preguntar-ho.

JAVI ha dit...

HELLO¡¡ NOIS¡¡ CATALANS¡¡ POLACOS¡¡ JEJE... ES BROMA¡¡
COM ESTEU?
JO ESTIC PER LA IDEA DEL GARBIEL, AIXO DEL COLISEO SOPAR, COPES AL BARRIO AMB VISITA DE LA BIBLIOTEKA I DESPRES MES DISCO...MOLA MAZO¡¡

PERO LO MES IMPORTANT ES QUE ESTEM TOTS ELS AMICS JUNTS I ENS PASAREM XAXIPIRULI.....

AU¡¡ BONA NIT¡¡ GUAPETONS¡¡

JOANFE ha dit...

A vorer com vam parlar en la dina, he preguntat per lo de Valencia... i m'han recomanat la zona de Juan Llorens es un carrer ple de pubs molt ambientats i desprès a dos carrers esta la indiana una discoteca molt wapa i segons m'han dit amb molt de ambient, el que vulgueu si voleu canviar no te mala pinta, lo de sopar per allí es fàcil, jo sols he fet el que heu dit consultar-ho amb un amic de allí. QUE OPINE EL NOVIOOO!!, EL CABRO EIXE NO DIU RES I AL FINAL SEMPRE ESCRIVIM ELS COMENTARIS ELS MATEIXOS!!!!

PACO ha dit...

yeeeeee que faltava jo!!!! es que estic molt liat an aixo de la faena nova...
per mi anem a on anem m´agrada per triar triaria a on diu juanfe que no em anat mai pero voaltres digeu on preferiu .-xao a tots!!!!!!!! a per cert que va pasar per la castellana el dissabte? jejeje UN RODILLO DIU CASILLAS!!!

Carlos ha dit...

Per mi anem a Valencia, alli sempre ha hagut bona festa.

Ufff, recorde fa mes de 10 anys, per aquells carrers, uns pets, .....

Carlos ha dit...

Un comentari futbolero:

Felicite a tots els simpatizants barcelonistes de la cuadrilla, perque vorer al seu equip jugar es un gran espectacle.

Guardiola ha fet una gran feina, amb quasi els mateixos jugadors dels dos ultims anys ha format un conjunt capacitat per guanyar-ho tot i sobretot jugant a un futbol molt vistos.

Espere que esta nit els vaja be i aconseguisquen jugar la final.

Gabriel ha dit...

Carlos, pillo, tu tens ganes de fer dues despedides (ja que últimament se'n casen o se'n casaran pocs): l'una a Alacant i l'altra a València.

Carlos ha dit...

La veritat es que vam estar barrallant la idea de fer-ne una ben grossa a la Rioja, pero ho vam descartar perque sols aniriem cuatre.

Axina que si no fem la grossa em poden fer 2 per açi.

PACO ha dit...

xeee que feu? anem a valencia i au no trobeu? no en anat de despedida a valencia!! pero be es una opinio l´altra opcio de alacant tambe es bona.

PACO ha dit...

ey un gran reconeiximent a Carlos per al seu comentari , que vingent d´un madridista com ell es de agrair i de aplaudir.

Carlos ha dit...

ANEM A LA RIOJA, ANEM A LA RIOJA, ANEM A LA RIOJA, ANEM A LA RIOJA, ANEM A LA RIOJA, ANEM A LA RIOJA, ANEM A LA RIOJA, ANEM A LA RIOJA, ANEM A LA RIOJA, ANEM A LA RIOJA, ANEM A LA RIOJA, ANEM A LA RIOJA, ANEM A LA RIOJA, ANEM A LA RIOJA, ANEM A LA RIOJA, ANEM A LA RIOJA, ANEM A LA RIOJA, ANEM A LA RIOJA, ANEM A LA RIOJA, ANEM A LA RIOJA, ANEM A LA RIOJA, ANEM A LA RIOJA,

JAVI ha dit...

ANEM A MONFORTE DEL CID.......JEJEJEJEJEJEJEJE

PACO ha dit...

uueeeee que feu? xe Fran i jo ens anem a la f1!!!! ja vou contare a per cert!! on anem de despedida? jejeje xao

Carlos ha dit...

Pues jo estic a Eivissa, pero de moment no he trobat a Poxolo.

toni alfatara ha dit...

yeeee¡¡¡¡ sóc EL NOVIO¡¡¡??? Ja veig que esteu entretinguts en lo de la despedida. Ja vorem que feu en la broma¡¡¡
Ahhh, per cert: jo no vull broma, ni vull despedida¡¡¡¡ aleeeeee¡¡¡¡
bueno, fora de conyes, que no s'ho ha tragat ningú.
A mi el plan de gar-gar-gar-briel m'agrada, i lo d'anar a valencia i provar algo diferent també. Sou volsaltres els que teniu que decidir.
Jo havia pensat d'anar a dinar al B.B. Si trobeu que és massa matraca, no vingueu. Jo si pense anar, i si és massa matraca pues s'aguanteu. I feu festa com el que més.
Així que vosaltres decidiu si Valencia o Alcant. I si ningú diu res, o no s'aclariu pues anirem on em passe pels..... (tiraré una monedeta, ale).
Bueno, perdoneu per no escriure abans, pero es que com estic tant ocupat.... i sobretot, consternat en lo de morant, que m'ha pillat en gelat¡¡¡ jejejeje
Al final tots cauen.... jejeje ENHORABONA¡¡¡
pD.- Altra despedida a la vista. ale

Carlos ha dit...

I si dinem a Xalo?, aixina despres podem anar a fer-nos una copixuel al tallarina.

Encara que si anem al BB despres ens anem a fer la siesta i estarem mes descansats.

Elegir entre: copixuel i siesta.

Carlos ha dit...

Per despedida un altra idea:

ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA,

Gabriel ha dit...

Xe, xe, xe!, les dues opcions, Hèrcules city o Blavència, són bones, i per això sembla que ens està costant triar.

Per a no dilatar-ho, ja que no convé, propose que aquesta setmana us reuniu uns quants i entre cerveseta i cerveseta decidiu o voteu on anar. A mi no m'importa que uns pocs ho resolgueu (i crec que, almenys pel que fa a la distància, a la majoria tampoc, ja que és la mateixa; però pense que, de vegades, un Comité de Savis és la millor manera de funcionar, evaluant i sopesant i sopese els punts forts o avantatges de cada alternativa.

Si ix los Alicantes, i com que jo he d'anar dijous i també dissabte al centre de la ciutat, puc fer directament la comanda, només el nòvio informe del número -aproximat- de comensals. Supose que Joanfe s'encarregaria de Blavència...

Ahí està el meu suggeriment. Ja direu.

Molta salut,
Gabriel

PACO ha dit...

xe va 1,2,3,6!!!! on anem? jo dic que ALACANT va vosaltres que digeu? els mes blogers : javi, juanfe , carlos y gabriel tenim que dicidir entre nosaltres

Anònim ha dit...

Xe jo trie Alacant tambe que cada un diga algo

Frank ha dit...

xe soc Frank que no o abia posat

Gabriel ha dit...

Alacant.

Carlos ha dit...

ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA, ANEM A EIVISSA,

Carlos ha dit...

Entre Alacant i Valencia en dona igual, pero com vec que hi ha mes gent partidaria d´Alacant pues crec que no cal comentar res mes.

JOANFE ha dit...

per mi perfecte!! era per probar algo nou pero on anem ho pasarem genial. Encara que lo de Eivissa no estaria gens malament.

JAVI ha dit...

JO VOTE PER: IN THE AFTERNON COPIXUELA TALLARINA I PER LA NIGHT ANAR A HERCULES C.F. AHI VA AIXO¡¡

PACO ha dit...

EIVISA EIVISA EIVISA JAJAJA

PACO ha dit...

Va anem a Alacant i a la proxima........ per cert com esta la broma? Toni ESTO NO LO PUEDES LEER!!!!

Gabriel ha dit...

Yeeeeeee, bon dia, faré la comanda aquesta setmana, segurament a "La Traviata" de la Rambla (que abans es deia "El Coliseo", i que és el local on vam sopar a la despedida de Garrido).

Hi ha menús per a grups i de tots els preus, com podeu veure en la seua web: http://www.grupotraviata.com/coliseo_alicante.htm

L'última vegada que vaig anar, ara fa uns mesos, el menjar no estava malament (no vaig demanar menú). Algun suggeriment per a sopar?

Toni, dis-me quans en seríem més o menys.

Carlos ha dit...

Decidit: anem a Alacant (ja que no vec molt d´apoyo a la opcio Eivissa).

En quant al sopar hi ha que buscar un lloc on es sope be, perque ja ens agrada mes menjar i beure be que ......, anava dir que la festa posterior, pero es mentira, ens agrada tot.

El problema esta en que segurament no coneixem llocs a Alacant, a mi la idea de Gabriel no en pareix mal, en les menus podem fugir de la pizza i agafar carn.

Vaig estar fa uns 15 dies dinan a Alacant, pero tambe era un italià, estava prou be, vos envie la pagina web per a que li pegueu una miraeta, era prop de l´explana. http://www.grupobambola.com/index.php

El lloc era molt acollidor, i ademes dels menjars italians tenien molta varietat.

Si vegueu el menus de grups estan prou complets.

Crec que deguem decidir-ho ja, i l´opcio mes comoda es que vaja Gabriel a on crega millor.

Carlos ha dit...

Quedem altres temes pendents:
1) Autobus: ¿Qui crida per encomarnar-lo?, Javi ¿pots cridar tu?.
2) Traca: el dia de la despedida s´arrepleguen el diners; Javi, Pep, Paco i altres voluntaris ¿teniu prou dies?.
3) Broma: el dia de la despedida ja quedarem, quedem prou dies encara que tinguem que fer un super botella de rajoles i acer.

PACO ha dit...

Carlos , si que tenim prou dies per la traca lo que no tenim es local ja que sempre anavem a la cochera de toni, pero aixo no es problema . lo del sopar tinc igual lo que vosaltres digeu , tu i gabriel que sabeu mes llocs per alacant decidiu

JOANFE ha dit...

jo propose esmorçar este dissabte i aixi xarrem un rato i aclarim la despedida, propose si voleu que vingeu al poble de residencia de carlos i meu, i ha un bar que s'esmorça prou be Bar del fus, esta aprop de m'ha casa, si voleu podem quedar en m'ha casa a les 10. com ho trobeu??

JOANFE ha dit...

ja tenim el primer titol!!! este barça ens ha de donar moltes alegries.

Carlos ha dit...

Jo m´apunte a ezmorçar.

toni alfatara ha dit...

bon dia pel matí a tots¡¡¡ ja veig que esteu torbaets en lo de la despedida.
primer que res, felicitar als barcelonistes. enguany s'ho emportarán tot¡¡¡¡
respecte a la despedida, queda decidit anar a alacant¡¡¡ i no es parle més. gabriel: no se encara molts serem, pero conta entre 15-20. no crec que siguem molts més.
dissabte a esmorzar, pues també m'apunte.
per la traca no patiu, jo vos deixe la clau i aneu a ma casa. si voleu també puc ajudar, no m'importa (es per no trencar la tradició)jejejje
i per acabar, em despedisc:
anem a logroño, anem a logroño, anem a logroño, anem a logroño, anem a logroño, anem a logroño, anem a logroño, anem a logroño, anem a logroño, anem a logroño, anem a logroño, anem a logroño,....
ale

Gabriel ha dit...

http://www.grupotraviata.com/coliseo_alicante.htm
Demanaré que ens preparen aquest menú per a 15-20 persones, si us sembla bé:

APERITIVOS
Pan con Ajo y Tomate

ENTRANTES
Calamares a la Andaluza
Ensalada Cesar con Crujientes,
Pollo y queso fresco
Delicias de Bacalao y Jamón
Tabla de Ibéricos org Gruijuelo

PLATOS PRINCIPALES
*Solomillo de ternera Plancha
Con guarnición de Pisto y Patata
Ó
*Pierna de Cabrito Lechal Horno
Con selección de verduritas
Ó
*Supremas de Bacalao o Salmón
Cama de patata y salsa Vizcaína

POSTRES
Tartas Caseras de elaboración Propia(Chocolate, Queso con Arándanos, Limón.)

BEBIDA
Jarra de 1,5 l de Sangria , Cerveza, Refresco cada dos personas, o bien su equivalente

Precio por persona 25'50 euros, IVA no incluido

toni alfatara ha dit...

a mi el menu em sembla de cine¡¡¡
garbiel-gabriel-grabiel, procura enterar-te bé de la segona part de la nit, el camp de golf eixe, ok??

per cert. avuí dijous día 14 passarem a signar dos testimonis (javi i carles) al centre parroquial.
Després anirem a sopar a la xata. Si vos apetix, i si está obert ahí (si no anirem a altre lloc) veniu a sopar a les 21.15 hrs. HO FAREM CURTET, NO S'APUREU¡¡¡¡

vaaaaa, animeu-se que ja está l'estiu ahí i es pot ixir els dijousos.
vaaaaaaa
aleeee

Carlos ha dit...

Ja tenim el sopar de la despedida aclarit.

Tres hurras per Gabriel: HIP HIP HURRA, HIP HIP HURRA, HIP HIP HURRA. GABRIEL GABRIEL GABRIEL.

I esta nit tambe tenim sopaeta, pero hui molt tranquilieta.

JOANFE ha dit...

Espere que sopareu agustet, els pares novensants no eixen els dijous, jeje he enviat sms als que no vuen el blog per esmorçar el dissapte.
que vinga qui vulga. salutacions

Carlos ha escrit, Pepe ha dit...

A LES COXINES, A LES COXINES, A LES COXINES, A LES COXINES, A LES COXINES, A LES COXINES, A LES COXINES, A LES COXINES, A LES COXINES, A LES COXINES, A LES COXINES, A LES COXINES, A LES COXINES, A LES COXINES, A LES COXINES, A LES COXINES, A LES COXINES, A LES COXINES, A LES COXINES, A LES COXINES, A LES COXINES, A LES COXINES, A LES COXINES, A LES COXINES,

Gabriel ha dit...

LA TAULA ESTÀ RESERVADA PER A LES 10.15 H, AIXÍ QUE HAURÍEU D'EIXIR D'ONDARA A LES 9.

SOBRE ELS PLATS PRINCIPALS DEL MENÚ:
* "Solomillo"
* Salmó
* Cuixa de "cabrito"
* Bacallà

M'HAURÍEU DE DIR QUANTS PREFERIU CABRITO I BACALLÀ, JA QUE S'HAN D'ENCOMANAR. SI TOTS VOLEU SOLOMILLO O SALMÓ, CAP PROBLEMA.

PARLEU-HO AQUEST "WEEKEND" I JA EM DIREU A PRINCIPIS DE LA PRÒXIMA SETMANA.

JAVI ha dit...

JO VULL: JA NO CANTA CAPELLA, PERQUE PERQUE NO LIN DONEN UNA....NI UNA NIO MITJA NI CAP....JA NO CANTA EL CAPELLA...TIRORILOLITO TIROLIROLITO

JOANFE ha dit...

jo el que posen te igual, jeje si per el cami ens fem dos casalles ja despres fa tot el mateix gust jeje

toni alfatara ha dit...

YEEEE¡¡¡ feu el favor de confirmar els que veniu, que tinc que agafar l'autobús i necessite saber de moltes places. Tinc confirmats per dinar miguel romans, garrido (que no venen a sopar) i gabriel i pedro per sopar (que no venen a dinar)
Jo vull solomillo garbiel-gabriel-grabiel
aleeeee

Carlos ha dit...

T´ho confirme,vaig a dinar, a sopar i a esmorçar l´endema. Vamos un "completo".

En quant a sopar Gabriel que m´apunte un solomillo.

(Anem fent-mos majors, ¿a vorer si ve mes gent a dinar que a sopar?)

Gabriel ha dit...

Toni (el fill de Leopoldo): Fes el favor d'escriure bé el meu nom, que ja tens edat per a escriure'l bé.

PACO ha dit...

Xeeeeee jo tambe vaig a dinar , y a sopar , esmorsar no crec perque ja o tindre be , Gabriel yo solomillo per sopar i de postreeeee.........

PACO ha dit...

aixo de fer dinar no mola perque la gent va "borranse"del sopar i tenen escusa per no vindre pero be..... No fai falta naide mas los que fain falta.-xaooooo

Toni46 ha dit...

El meu cosi Saoret ha tingut un accident amb la bici i esta fet una braga a casa. A vore si algu li crida i se'n du una alegria.

Garbiel jo vullc solomillet per sopar, que a dinar no anire.

Visca el Barça!!!!!

toni alfatara ha dit...

aguarda que plou¡¡¡ es que no es pot fer esport, és millor ixir per les nits¡¡¡¡¡
nous confirmats: a dinar toni moreno. A sopar toni morant. I pacopi,a res.
al final no fará falta ni autobús per a la despedida¡¡¡¡¡
ale pues¡¡¡
pd.- GABRIEL.-

toni alfatara ha dit...

ahhh pacoflu: tens raó. No teniem que haver fet convocatoria a dinar¡¡
Pero qui no vullga vindre a la despedida, que no vinga¡¡¡ estarán els qui tinguen que estar (i espere que saoro es recupere.
aleeee

toni alfatara ha dit...

altre confirmat: serrano no ve a res ni dinar ni sopar.

toni alfatara ha dit...

morera: ve a sopar¡¡

Carlos ha dit...

He parlat amb Saoret i es veu que si que te un fort colp. Tant d´esport no pot ser bo.

Pel que es veu a sopar serem cuatre, si no hem anat a la Rioja ni a Eivissa per estar tots, i ara resulta que no venen a sopar, propose DINEM A LA RIOJA I SOPEM A EIVISSA, i entre un cosa i l´altre ANEM A LES COXINES.

Carlos ha dit...

O com a medida intermitja anulem la dina.

Carlos ha dit...

ANULEM LA DINA, ANULEM LA DINA, ANULEM LA DINA, ANULEM LA DINA,
ANULEM LA DINA, ANULEM LA DINA, ANULEM LA DINA, ANULEM LA DINA,
ANULEM LA DINA, ANULEM LA DINA, ANULEM LA DINA, ANULEM LA DINA,
ANULEM LA DINA, ANULEM LA DINA, ANULEM LA DINA, ANULEM LA DINA,

JAVI ha dit...

CADASCU ES LLIURE DE APUNTARSE AL QUE VULLGA.
SI PER LA NIT ES TE QUE AGARRAR UN TAXI PER ANARSEN A ALANCANT S´AGARRA, I JA ESTA¡¡..... "EIXA ES LA MARXA"¡¡ I A LA FI SEMPRE ESTAREM ELS MILLORS¡¡
JO VAIG DE DINA, SOPA I PERQUE ESMORÇAR TREBALLE....SINO TAMBE¡¡

COM SEMPRE EM DIT "EIXA ES LA MARXA"

ANIM AMICS¡¡

JOANFE ha dit...

jo anularia la dinaa!! i que no vulga anara a la despedida que no vaja!! pero bueno ... al final estarem es que realment volem anar i fer festa amb els AMICS.

JAVI ha dit...

TONI(NOVIO) AGAFA UNA PLAÇA MES AL AUTOBUS PER LA NINA....JEJEJEJE

PACO ha dit...

Vamos a jugar en el sol todos los dias son dias de fiesta

PACO ha dit...

ueeueueueuUEUEUEUEUEUEUEUEUUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUUEEUEUEUEUEUEUEUUEUEUEUEUEUUEUEUEUEUEUEUEUEUEUUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUEUE

Carlos ha dit...

Hui dijous, i el dissabte.........
FESTA.

JAVI ha dit...

I EL DIUMENGE AL LLIT TOT EL DIA....CAP I TOT¡¡

Gabriel ha dit...

Al final quants en serem a sopar? Jo vaig demanar taula per a 18.

toni alfatara ha dit...

ESTIMATS COMPANYS: els que veniu a la despedida, els que no que......
Pues ja ho tenim ahí¡¡¡Jo encara no m'ho acabe de creure, sempre eren les despedides dels altres, i mira per on, ara em toca a mi¡¡¡
espere que ens ho passem bé, i fem festa¡ (fins l'any que ve no hi han més despedides, no ho oblideu-de moment-).
Així que alegria alegria alegria¡¡
jo avuí dijous ja vaig a fer un xicotet entrenament en els companys de professió¡¡ ara vorem com acabem
bueno, pues aneu fent dieta, que el dissabte ja está ahí

aleeeeeeeee

toni alfatara ha dit...

PER CERT¡¡¡ GABRIEL: a sopar serem 12, a falta de confirmar saoro.
Espere que es pose bó, perque si no será una baixa molt sensible.
gracies per tot¡¡¡

Carlos ha dit...

Dijous per la vesprada, el novio ja comença a animar-se, i ................. el diddabte ............... FAREM FESTA.

Corrector "bloggero" ha dit...

en el messatje anterior: dd=ss

TONI46 ha dit...

Avorer, una coseta, quans van a dinar i quants a sopar? q algu meu explique.

Carlos ha dit...

Crec que tenim que aclarir alguns conceptes; la despedida de Toni es dema per la nit, la despedida es en Alacant, primer soparem i despres FESTA.

Com alguns teniem mes ganes de festa, i en la nit no em teniem prou pues voliem ajuntar-nos per dinar, al igual que la despedida de Javi.

El que ha passat es que uns quants amics es veu que no tenen gana de juerga(ens fem majors), i per aixo no vindram a la despedida, pero si vindran a la dina que servia de calentament.

¿Qui anem de despedida? pues el integrants d´EIXA ES LA MARXA, ¿qui va de dina? la resta d´amics i alguns integrants d´EIXA ES LA MARXA.

Mes o menys 10 aniran de dina i 10 aniran de despedida, i alguns coincidirem als dos llocs.

Tambe pot ser que la dina s´envalentone i algú que no tenia idea d´anar de despedida camvie de parer.

Vaja rotllo estic amollant, pero estos dies s´ha creat prou polemica i part de la culpa es meua, perque desde un principi vaig insistir en que anarem a dinar.

Sense res mes dir, bueno si una cosa: DEMA FESTA, PERQUE EL TONET SE MOS CASA.

TONI46 ha dit...

Jaaaaaaaa veeuuussssssss

PACO ha dit...

Carlos , estiges tranquil que polemica res de res!! la polemica la crea cadascu aixi que DINA Y SOPA ñas jejeje per cert jo tambe vaig dir lo de la dina aixi que si nia culpable yo tambe o soc, ñas jejeje. EIXA ES LA MARXA.
TOOONNIIII TOOOONIII TONNNIIIII TOOONIIII

Carlos ha dit...

I hui .................... FESTA.

Carlos ha dit...

Hola amics, som el 20:16, d´açi un ratet comença la despedida de Toni.

Ja hem anat a dinar, fa 5 minuts que he arribat a casa, el primer que her fet ha sigut preparar-me un sandwich per berenar; un moment que sona el movil; ............. era Saoret, no es troba en anims de vindrer esta nit, era lo normal, est fet un Crist, trobe que te raspaes fins la cacaua, pero no puc ni vull asegurar-ho, ni le vista ni ganes.

Be, le diná ha anat molt be, hem acabat jugant unes quantes partides de futboli al Tallarina, molt millor del que esperaven.

Per arrematar-ho ens hem fet un cercevesseta al Centro Social d´Ondara, una moreneta amb un bon polvet, ahi ha sigut on Paco ens ha fallat, per hi ha que comprende-ho, era l´hora de telefonejar la fallera. M´acaba de vindrer l´image, Paco vestit de faller amb el sarawells (o com collons s´escriga).

Espere que no es cabretje massa, per dir les dues coses, 1) no s´ha fet la cervesseta 2)la idea de vore-lo de fallero.

Be d´açi un ratet comença la FESTA.

Deixe d´escriure que ja son les 20:36 iencara vull afeitarme i dutxarme, la siesta ja no dona temps ha fer-la.

(P.D.: ja tenia imprmits el scartells per Saoro de "FRAGIL", pero al dir-me que no ve me´ls deixare.)

Carlos ha dit...

COMENÇA LA FESTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!