dissabte, 16 de juliol del 2011

SANT JAMES 2011



JA TENIM SANT JAUME AHI!!! ESTE POST PER A QUE ENS POSEU AL CORRENT DEL QUE FEM O DEIXEM DE FER.












10 comentaris:

JOANFE ha dit...

Carles i jo ens anem de holidays en la family cap a terres de castellans malfaeners jeje per aixo no podrem quedar per fer la reunio, el qeu deciciu be estará, jo tinc el rebut del alquiler, la llista de pagos i 70 euros que han sobrat, li ho donare tot a pep o paco dema.
supose estarem sopant ahi el dilluns, si ecriviu per açi estarem al tanto per el movil. ja vaig paralar en fran ell se encarregara de la llum.

no es bufeu massa i guardeu per el final de festes mamonazoooss!!

maya,mari i paco ha dit...

dijous tots a montar al garito a les 8 o qui puga antes millor. Mari,maya i jo anem a sopar segur els 2 dissabtes la resta d dies esta dificil per la faena atrasa que tinc i sobre tot per la nana. Joanfe dema a la bici et porte els 50 eur dl casup. Un besito nenas!

Carles ha dit...

Com diu Joanfe, estarem fora alguns dies, hui fare per deixar-li a algu les claus de la cotxera per a que pugueu agafar les neveres, la plantxa i altres utensiles que estan a casa els meus pares.

TONI46 ha dit...

YEEEE, QUE'L GARITO JA ESTA MONTAT I LES NEVERES FUNCIONEN A PLE RENDIMENT, SEGONS VAM PODER COMPROVAR ANIT, AIXI QUE DOMEN LA IXIDA A LES NOVES FESTES DE SANT JAUME 2011.

ENORABONA.

JOANFE ha dit...

he preguntat per ahi pero no trobe altre garito per vendre de segur hi ha pero no trobe res aixi que esperem qeu la oferta qeu li van dir a toni la cumplixquen, si esta lliure ho compres i au, ara h tenim calentet el tema.

toni alfatara ha dit...

escolteu xicons¡¡ he fet comptes. Si ningú li se deu res (no em consta) ens han sobrat 316€, més la fiança (150) mes els meus 50€ son 516€.
Practicament és la meitat del casup que anem a comprar. Demá vaig a valencia a pegar-li una miradeta.
Ja vos dic.
Si algú vol vore els tiquets i els comptes que ho diga ara o calle per a sempre pq ho trencaré tot (massa papelorios).
aleeeeeeeeee

paco ha dit...

toni agarra al renault 11 que te bola de remolque i portes el casup! Jeje. Per mi ok!

Carles ha dit...

Trenca el papers Toni.

Hem obtingut el major superavit de l´historia d´EIXA ES LA MARXA. Es nota que no beguem ni la milesima part d´anys enrrere.

De tota manera crec que el casup hi ha que pagar-ho conforme vam parlar, possar 100 cada u, i eixos 500 deixar-los per a altres coses.

Ens veguem el dema per Xalo.

TONI46 ha dit...

a quin hora ens veguem hui per les montanyes?

TONI46 ha dit...

BON DIA A TOTS. JA QUE NO TENIM NOTICIES DE NINGU EN ESTE BLOG, ANEM A ESCRIURE ALGO PER AMENITZAR LA JORNADA.

PODRIEM QUEDAR AVIAT PER FER UNA SOPAETA.
AIXI PUES ELS DEL POST QUE L'OBRIGUEN PROPOSANT UNA NOVA SOPA DE CUADRILLA. Q FA TEMPS QUE NO ENS AJUNTEM I AIXO NO POT SER.