dimarts, 25 de maig del 2010

ACLARINT DESPEDIDA

HE OBERT UN ALTRE POST QUE AQUELL ERA MASSA LLARG

33 comentaris:

JOANFE ha dit...

yeee!! Alacant?? altra vegada?? no foteu, ademes una despedida sense saoro no es despedida, tenim que acoseguir anar tots, que hem tenim molt poques ja. quedem com diu carles i ho aclarim fent una cervesseta.

Jo el dia me dona igual pero voldria que estiguerem tots, i Alacant jo no aniria ja hem anat massa......

JOANFE ha dit...

JAVI HA DIT:
EL DIA 19 PERFECTE, COMPTA AMB MI....ADEMES SON FOGUERES, LA FESTA LA TENIM ASEGURADA PER QUALSEVOL RACÓ D´ALACANT....

PERO SI ES AIXI JO CREC QUE ESTARA MASSA AGOBIANT EL TEMA ...... MASSA GENT SENSE PODER ENTRAR A CAP LLOC

JOANFE ha dit...

EN SERIO FAREU LA DESPEDIDA SENSE SAORO??? ANDA YAAA

PACO ha dit...

Va un altra data ja que Saoret no pot, quina data posem?? Alacant esta be perque a Gandia no podem anar.... pero podeu dir algo que vos agrade mes!!! tot es queixarse pero ningu diu res en cert. aiiii que falta en feia el portatil per clavar canya per açi!! jejeje vaig a obrir un nou post perque si a la meu despedida fem igual.... va en case al 2056 a on anem?? jijijijiji

Auuuu bona nit

Carles ha dit...

Deueriem anar el 3 de Juliol, que es la fetxa que inicialment vam parlar.

Si Saoro no ve, i es el que mes il.lisio te amb la despedida del seu cosi, no se si val la pena fer despedida.

Perque no anem a Gandia??, per eixes fetxes ja deu haber gent.

Jo Alacany tambe ho tinc una mica avorrit.

Carles ha dit...

Fem el que deia en l´anterior post, quedem el dissabte 5 de juny a les 16:00 al Sendra per parlar del tema.

JAVI ha dit...

JA SABEM QUE EM ANAT MOLTES VOLTES A ALACANT DE DESPEDIDA... PERO JO HE ANAR UNS QUANTS ANYS SEGUITS A FOGUERES I ES EXPECTACULAR... PERO SI NO VOS AGRADA JA DECIDIM UN ALTRE LLOC..
ALEEEEEEEEEEEEEE¡¡

Gabriel ha dit...

Hola a tots, propose, per a avançar la faena del dia 5 que:

Tots aquells que no pugueu anar de despedida algun dissabte o dissabtes en concret, digueu de quin o de quins dissabtes és tracta ací al bloc i així potser podrem fixar una data concreta.

JO PUC TOTS ELS DISSABTES DE JUNY I JULIOL.

JOANFE ha dit...

jo tb!! el dia que digueu pero que estiguem tots, almenys tots els que realment tenim ganes de fer la despedida de Toni, que no es casa un amic tots el dies.

TONI46 ha dit...

SI NO ES A ALACANT PUES A UN ALTRE LLOC, ON VOS APETIXCA, PERO LO QUE TENIM Q FER ES DECIDIR-MOS.

TONI46 ha dit...

ESTA POSADA PER EL DIA 19 DE JUNY I SAORET VIDRA SEGUR.

TONI46 ha dit...

LO DE ANAR A SOPAR ESTE DISSABTE, DE MOMENT ANEM: PEPE I SILVIA, JAVI I VERO, SAORET, FANNY I JO, PACO I MARU, I ALS ALTRES ESTIC ESPERANT Q HO DIGUEN, QUE NO COSTA TANT, I PER A LES GÜELES EIXES Q VAN EN BICICLETA I VOLEM PUJAR EL MORTIROLO DEL GIRO, TAMBE PODIEN VINDRE, Q NO PLOREN TANT, EL Q ES BO PER VETLAR, ES BO PER TREBALLAR.
JEJEJEJE

JOANFE ha dit...

A mi me encantaria anar, per de segur no estare per poder anar a cap lloc, si per una remota posibilitat estic per anar anire pero 95% de posibilitats de que no, y saoro si va es perque es un masquinaa pero jo prou fare si acabe la ruta que no ho tinc gens clar.
de tota forma aneu i acalriu, jo per mi millor algun altre lloc que no siga Alcant pero si voleu Alacant, cap problema tampoc, pero el que si vull es que estiguen tots.
per el demes el que decidiu ben decidit esta.

au cacau

GABRIEL ha dit...

TONI46, no puc anar a la sopada d'este dissabte. I com que aniràs un poc liat i supose que voldràs solucionar el tema del tarjetó ja, sàpigues que si me'l portes a casa dels meus pares i jo no estic en eixe moment li'l pots donar a ells, que no m'ofendré...

Carles ha dit...

A la sopada de este dissabte ja t´he dit vaRies voltes que no puc anar, desde el dia que vam fer la Pre-despedida no he tingut res i justet un dia que tinc algo es quan teniu que fer la sopada amb les dones, ES QUE ERES PROU CAFRE.

Carlos ha dit...

Normalment la fetxa de la despedida d´un amic la triem entre tots, pero esta vegada la ha marcada el novio per obligacio, estic segur que LI HAN MARCAT, I NO EL DEIXEN TRIAR.

Dit aixo a mi em dona igual el dia, pero em sabria mal que algun amic no puguera vindrer.

Carles ha dit...

A relacio a lo que comenta Gabriel, a mi em pots enviar el tarjeto per e-mail, que tampoc em molesta, lo important no es el tarjeto sino la festa que pesem armar eixe dia.

toni alfatara ha dit...

yeeee¡¡ collons com está el tema de complicat¡¡¡¡
A vore: imma i jo podem anar a sopar este dissabte.
JO puc anar el dissabte día 5 per decidir que fem. Encara que tinc boda, pero supose que no hi haurá problema.
Respecte a la despedida, el únic cap de setmana que no puc es el del 26 de juny (festes del Crist).
El lloc em dona igual. Alacant em sembla bé, sempre que no siguen fogueres, perque estará impossible. Una cosa es que hi haja gent, i altra que estiga a petar¡¡
Pero si és la decissió de tots, pues em dona igual. Aixó si, sopar allí on anem.
aleeeee

Saoro ha dit...

S'ha creat polémica. Aixó està be.

1. Jo aniré a sopar aquest dissabte, 29 de maig de 2010.

2. Passe d'anar el dissabte, 19 de juny d'acomiadament. Hem sembla massa prompte. La setmana abans de la boda és una bona data; més calor, més xicones, més "acoplament a roda"... i tal i tal.

3. Del 23 al 27 de juny estic en els Pirineus (Tourmalet, Aspin, Aubisque, Panticosa, Luz Ardiden, Porlatet, Hoz de Jaca, Cap de Long, Bielsa, Parque Nacional de Ordesa... i tal i tal)

4. La boda ja hem costarà prou "gallets", així que per gastar-me 150-200 "euracos" en un acomiadment "imposat"... m'ho gaste en una altra cosa.

PACO ha dit...

Collons tu com esta el tema!!! mens mal que he portat el portatil perque si no, el dissabte al arribar a casa avera esta tota la nit llegint correus!!!
Trobe que el tema estem tragenlo fora de contexte no cal tanta polemica ANEM EL DIA QUE PUGEM TOTS Y AL LLOC ON ENS AGRADE A TOTS COM SEMPRE EM FET tant dificil es? trobe que no tindriem que tirali res per cara al novio perque en definitiva lo que vol es arreglar la seua despedida perque ens ho pasem be TOTS JUNTS.

FECHA , DIA Y LLOC tot el demes sobra , propose que sols digen estes tres coses , res mes.

Avore molts correus tinc dema a la nit!!!

Gabriel ha dit...

Només en són 2 les dates principals proposades: 19 de juny i 3 de juliol. Això està bé, perquè facilita la cosa.

El nòvio i tots els demés poden el 3? A mi em dóna igual un dia que l'altre, i els llocs em pareixeran bé tots (València, Gandia, Alacant o on siga).

Carles ha dit...

Paco, pel que pots vorer si que sembla dificil triar FETXA, DIA I LLOC, i crec que ningu vol tirar-li res per cara al novio, ni de la sopa amb dones ni de la despedida.

A mi el que em sap mal es que intente no fallar a cap sopa, desde el principi que es va proposar la conjunta amb les dones he dit d´anar,he proposar fetxes en el blog, i justet es fara un dia que no puc.

I en el cas de Juanfe lo mateix, es mes em sembla que esta iniciativa va ser d´ell.

En quant a la despedida lo mateix, em sap mal que algun amic no puga anar, sobretot quan ja haviem comentat un FETXA (3/4/10) que a tots els semblava be, DIA (DISSABTE), LLOC (preriscc GANDIA, pero em dona igual).

TONI46 ha dit...

A vorem, a vorem. La boda se me tira damunt i tinc moltes coses per arreglar de la casa i de la boda, aixi que domes falta que tinguem dubtes encara en la despedida, els caps de setmana els tinc tots ocupats llevat del 19 de juny, que es el triat per la despedida, no se ara pq esteu tan cabuts de no voler anar eixe dia. He posat jo eixe dia pq es el q millor en ve, i no hi ha mes. I ara a saoret li rota q es massa pronte i no vol anar, pues jo crec q no cal tant de lio.

Axi q pareix que siga una obligacio en volta de disfrutar d'una despedida.

TONI46 ha dit...

LO UNIC QUE VULLC ES QUE DISFRUTEM I ENS HO PASSEM BENISSIM. TANT COSTARA?

Gabriel ha dit...

Toni46, ja que ens preguntes "TANT COSTARÀ?", si no t'he entés mal pense que, d'alguna manera, també ho preguntes a qui vulga respondre, i per a mi és una bona pregunta la que fas. Així:

1) Sobre el primer assumpte, jo veig que els dos cosins teniu raó per igual, jo ho crec així.

2) Sobre el segon assumpte, és normal que tots ara tinguem encara més DIFERENTS INTERESSOS O MOTIUS (¡faltaria més!), i per això ara és molt més difícil quedar, però he tornat a llegir tots els missatges d'esta secció i sens dubte sempre es diu que TOTS COMPARTIM UN OBJECTIU: passar-nos-ho molt bé!, i esta despedida és una nova oportunitat.

3) Precisament que cadascú tinga diferents motius és, entre altres coses, el que enriqueix el bloc.

PACO ha dit...

xeee vec que ja tenim clares dos fetxes, 19 de juny o 3 juliol , ara falta saber si a tots es ve be o no? aneu digent fetxa va que aço te que pasar per nosaltres!!!

comense jo : TINC IGUAL!!! JAJAJAJ

M3 ha dit...

ieee!!!! com esteu, mare meua quina polemica .... be jo trie el 19 si pot ser... AAA i aon anem a sopar este dissabte.. i sort per als bikers

TONI46 ha dit...

ANEM CONFIRMANT QUI VE A SOPAR: TENIM:
JAVI I VERO
TONI I INMA
FRAN I MONICA
PACO I MARU
TONI I FANNY
PEPE I SILVIA
SAORET

I EL LLOC ON ANAR? A ON VOS APETEIX

PEPE ha dit...

PEPE I SILVIA NO VAN A SOPAR. EN CAP MOMENT HO VAIG CONFIRMAR.

ESTIC DE BAIXA DESDE EL DIVENDRES PASSAT I NO EN TROBE BÉ PER ANAR PER AHÍ.

PASSE-HO BÉ.

toni alfatara ha dit...

yeeee¡¡ baixa de pepe¡¡ es veu que encara no está recuperaet¡¡¡ ay mare¡¡¡¡
aixó no és res, home. ja estás fincan-te bó de seguida, que comença l'estiuet.
No passa res, com que tenim que fer un altra en el bicicleros¡¡¡
i pepe és mig biciclero (fins que es deslesione) pues ale, tot solventat
jejeje

toni alfatara ha dit...

per cert, ara els que no podíen vindre avuí, que trien data, que aço és molt complicat, i així anem altra vegada de sopadeta, que cada vegada ens vegem menys¡¡¡¡¡

Saoro ha dit...

"CHÉ, QUE EUIPO!!"

M'haguera agradat quedar-me més temps el dissabte per la nit, però estava cansat i tenia que alçar-me a les 7:00 h. el diumenge.

I es que, en el meu debut "oficial" com a director esportiu (ja dispose del titol i la llicència federativa), Jaume Mora Cano (de Parcent), ha aconseguit el subcampionat autonòmic de fons en carretera en la categoria Sènior (24-29 anys), celebrat aquest diumenge, 30 de maig, a la població valenciana de Genovés.

El àrbrits han assignat al "Super" Toyota Corolla de Saoret "Bruyneel" i el mecànic Pepe "Unzue" Vidal (de Pego), el dorsal 1 dels cinc cotxes d'equip que han pres part en la prova ciclista. El cos tècnic de l'equip Segària club ciclista - Nau del Sol, patrocinat per l'Ajuntament d'Ondara, hem plantejat una estrategia molt complexa i treballada (atacar, atacar, atacar, atacar, atacar...) i els corredors han fet una gran carrera.

Afonic de tant de cridar i amb mal de braços de donar bidons d'aigua i substàncies "metabolitzants"... i tal i tal... ha estat una auténtica gran jornada de ciclisme de competició.

"Cachondeo" apart, tot el mèrit és dels corredors. Nosaltres tan sols ajudem.

El pròxim "soparot" ja ho farem més llarg.

Carles ha dit...

Enhorabona al exit lograt per l´equip de Saoret.